Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Αυτή την Πέμπτη στο Warehouse...

Λίγο πριν κλείσουμε για καλοκαίρι στήνουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.....και με πολύ μικρό εισιτήριο για να μπορείτε να τις δείτε όλοι......
Εδώ θα βρείτε το event στο facebook : http://www.facebook.com/event.php?eid=171461062909398
To Warehouse σε συνεργασία με το pingpongradio.com παρουσιάζουν τους BROKEN SEALS στη σειρά εκδηλώσεων BREEDER NIGHTS....είσοδος 5 ευρώ. Μαζί τους οι Βολιώτες A.L.1.A.S. που άφησαν την καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή τους στο Battle of the Bands.

Οι Broken Seals, ένα από τα πρώτα και πλεόν γνωστά εναλλακτικά μουσικά σχήματα έρχονται στο Warehouse για να παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους Album με τίτλο RISE.

Η ιστορία τους έχει ως εξής :
Το γκρουπ ξεκινάει το 1997 στη Θεσσαλονίκη με μερικά live.

H Ιωάννα Τζιατζοπούλου παίζει μπάσο, ο Τάσος Οικονόμου ντραμς, ο Φρανς Μαυροκορδάτος σαξόφωνο και ο George Λαζαρίδης κιθάρες. Ο George είναι ο τραγουδιστής του γκρουπ αλλά επιπλέον γράφει τη μουσική και τους στίχους των κομματιών. Ο George και η Τζο ζούσαν παλιότερα στο Παρίσι, όπου έπαιζαν μουσική με διάφορα σχήματα. Το καλοκαίρι του 1998 ηχογραφούν 6 κομμάτια στη Θεσσαλονίκη, στο στούντιο του Γιώργου Πεντζίκη, Μagnanimus.

Το 2000-2001, ολοκληρώνεται η ηχογράφηση των υπόλοιπων κομματιών στο στούντιο Action, στην Αθήνα, με τον Αριστείδη Χρίστου και τον Λάμπρο Παπαλέξη. Το 2001 μπαίνει ο Πάνος Παπάζογλου στην κιθάρα και κατόπιν ο Χρήστος Παππάς στα πλήκτρα. Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ των Broken Seals, με ομώνυμο τίτλο, από την OLON MUSIC. Η μπάντα έχει δώσει αρκετά και πολύ εντυπωσιακά live σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Επίσης έχει παίξει support στους Madrugada, Mick Harvey, Mercury Rev, Arab Strap, Phil Shoenfelt, Zita Swoon etc.

ΕΠΙΡΡΟΕΣ.
The Velvet Underground, Johnny Thunders, Bob Dylan, Nick Cave, David Bowie, Van Morrison, Stax
ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ.
Indie Guitar 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου