Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Συζητώντας με το Βασιλικό....

Την Τρίτη το απόγευμα είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Βασιλικό, των frontman των Raining Pleasure που εμφανίζεται ζωντανά την Παρασκευή 20/5 στο Warehouse.
Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευθεί στο Θ Week την Παρασκευή το πρωί λίγες ώρες πριν το live....
Σας δίνω ένα μικρό κομμάτι...
Q.Η πορεία των Raining pleasure ήταν το έναυσμα για την άνθιση της εναλλακτικής σκηνής όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα πλέον συγκροτήματα των οποίων αποτελείτε  επιρροή να σταδιοδρομούν και πέρα από τα ελληνικά σύνορα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εντός συνόρων. Τι πιστεύεις ότι λείπει από αυτή τη σκηνή αυτή τη χρονική στιγμή?

A.Λείπει η ψυχραιμία και η υπομονή. Τα παιδιά τώρα θέλουν να κάνουν ένα δίσκο και αυτο να σημαίνει μεγάλη επιτυχία και στημένη καριέρα. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, άλλα θα το μάθουν αυτο με τον καιρό. Επίσης βλέπω πως δεν υπάρχει ψυχραιμία κυρίως στην οποιουδήποτε μεγέθους επιτυχία ή αποτυχία. Έχω δει παιδιά να τρελλαινονται και να δίνουν τις πιο arrogant συνεντεύξεις επειδή πούλησαν 5000 δίσκους και έκαναν γρήγορη επιτυχία. Αυτά με ανησυχούν περισσότερο από την ύπαρξη οποιασδήποτε "σκηνής" στο χώρο.Αναζητήστε όλο το διάλογο με τον καλλιτέχνη. Είναι η τελευταία μεγάλη εκδήλωση του Warehouse για αυτή τη σεζόν. Για να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν το τελευταίο τρίμηνο ορίσαμε το εισιτήριο στα 5 ευρώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου